"Odnosi sa Mađarskom unapređeni"

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Mađarske u Srbiji Oskara Nikovica.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.08.2014.

12:21

Default images

Premijer je sa Nikovicem razgovarao o putu Srbije ka EU, težini reformi sa kojima se Srbija suočava i podršci Mađarske evropskim integracijama Srbije.

Tokom susreta obostrano je konstatovano da su odnosi dveju susednih zemalja unapređeni u prethodne dve godine i da se očekuje dalji napredak tih odnosa, kao i saradnje na ekonomskom nivou, posebno u oblasti infrastrukture u okviru izgradnje brze pruge Beograd-Budimpšeta, kao i izrade drugih zajedničkih projekata.

Na sastanku je posebno naglašeno izuzetno zalaganje ambasadora Nikovica na jačanju odnosa srpskog i mađarskog naroda, koji su sada na izuzetno visokom nivou, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: