Bez većih zadržavanja na granicama

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima trenutna zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Izvor: B92

Sreda, 16.07.2014.

07:43

Default images

Van gradskih sredina saobraćaj je umerenog intenziteta, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

U poslepodnevnim i večernjim časovima, prema najavi meteorologa, mogući su kiša i lokalni pljuskovi.

Vozačima se zato savetuje da, zbog mestimično vlažnih, odnosno mokrih kolovoza, prilagode brzinu uslovima na putu, uz održavanje većeg odstojanja izmedju vozila.

Kroz klisure i stenske useke učestala je pojava odrona.

U okviru druge faze izgradnje Obilaznice oko Beograda - petlja "Batajnica", zbog izvodjenja radova na uklanjanju nadvožnjaka "Batajnica" i izgradnje pristupnih saobraćajnica, od 3. marta obustavljen je saobraćaj na pravcu Beograd - Novi Sad u oba smera u zoni nadvožnjaka "Batajnica".

Alternativni pravci za sva vozila su obilaznica oko Beograda preko petlje "Dobanovci" i petlje "Novi Banovci" u smeru ka Novom Sadu, odnosno Beogradu i Zemun - Batajnički drum - naselje Batajnica - petlja "Novi Banovci" do uključenja na autoput Beograd - Novi Sad ili da nastave starim novosadskim putem.

U okviru radova na koridoru 10 na putu I/B reda izmedju Vladičinog Hana i Vranja na deonici od Mazaraća do Bresnice u dužini od 3,7 kilometara i na delu od Bresnice do Suvog Dola u dužini od 3,2 kilometra saobraćaj je preusmeren sa državnog puta IB reda, na državni put II/A reda.

Na delu izmedju Bresnice i Suvog Dola saobraćaj se jednim delom obavlja kroz naseljeno mesto, pa se upozoravaju vozači da strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a posebno da obrate pažnju na ograničenje brzine. Predvidjeno je da radovi traju do 15. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: