Subota, 28.06.2014.

10:30

Novinar RTS demantuje KPS

Novinar RTS Andrija Igić demantovao je navode KPS-a da je priveden zbog vožnje u pijanom stanju.

Izvor: Beta

Default images

On je rekaoi da je alko-test kojem je bio podvrgnut pokazao nula promila.

Policije Kosova saopštila je da je Igić priveden sinoć u Gračanici, zbog vožnje u pijanom stanju i supstostavljanja pripadnicima policije.

"Pozivam kosovsku policiju da objavi tačnu informaciju, a to je da je alko-test kojem sam bio podvrgnut pokazao nula promila", rekao je Igić agenciji Beta povodom današnjeg saopštenja kosovske policije u kojem se navodi da je sinoć priveden u Gračanici zbog vožnje u pijanom stanju i supstostavljanja pripadnicima policije.

Igić je sinoć za agenciju Beta negirao da je učinio saobraćajni prekršaj i naglasio da se nije suprotstavljao službenom licu u vršenju dužnosti.

Prema njegovim rečima, nakon što je parkirao vozilo prišao mu je policajac i odmah pozvao interventnu jedinicu.

"Došli su njih šestorica i odmah mi stavili lisice, i kao kriminalca priveli u stanicu u Gračanici", kazao je sinoć Igić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: