Hakeri napali sajt OEBS-a

Internet sajt OEBS-a jutros je bio blokiran, saopštila je ta organizacija koja za sada ne može da utvrdi ko stoji iza tog hakerskog napada.

Izvor: B92

Sreda, 04.06.2014.

13:41

Default images

"Aktivirale su se snage koje nastoje da ograniče slobodu izražavanja" i to je "neprihvatljivo", napisala je na Tviteru predstavnica OEBS-a za slobodu medija Dunja Mijatović.

Reč je o "napadu DDOS" koji se sastoji od istovremenog slanja na hiljade zahteva sa "geografskih različitih lokacija", precizirala je agenciji Frans pres portparolka OEBS-a u Beču Nataša Rajaković.

"Nije moguće reći odakle je došao taj napad niti ko je za njega odgovoran", dodala je ona.

OEBS je uključen u rešavanje krize u Ukrajini gde ima svojih 300 civilnih posmatrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: