Konsultacije kod Vesića i Malog

Predsednik i sekretar Privremenog organa, Siniša Mali i Goran Vesić zakazali za 22. april konsultacije sa šefovima odborničkih grupa u Skupštini Beograda.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

11:34

Default images

Konsultacije su zakazane za utorak u 13 sati, a na njima će biti reči o konstitutivnoj sednici Skupštine grada i o svim tehničkim detaljima vezanim za njeno održavanje. Podsetimo, konstitutivna sednica gradskog parlamenta zakazana je za sredu, 23. april, u 10 sati.

Vesić je u izjavi Tanjugu rekao da su predsednik Privremenog organa Siniša Mali i on, zakazali sastanak šefova odborničkih grupa na kojem će razgovarati o toku konstitutivne sednice, kao i o tome gde će sedeti odbornici.

"Oni će se međusobno dogovoriti oko sastava Administrativno-mandatne i Verifikacione komisije, odnosno sastava svih radnih tela koja treba da budu izabrana na toj sednici Skupštine grada", rekao je Vesić.

On je naglasio da je uobičajena demokratska procedura da se pre konstitutivne sednice zakažu konsultacije gde se dogovori o njenom toku. "To je uobičajena procedura kako bi ta sednica prošla onako kako treba da prođe - konstitutivno, svečano i sa izborom onih organa koje zakon predviđa", rekao je Vesić.

Konsultacije Malog i Vesića sa dosadašnjim šefovima odborničkih grupa a biće održane u zgradi Skupštine grada. Najviše odbornika u Skupštini grada imaće lista predvođena SNS - 63, DS će imati 22 odbornika, koalicija SPS-PUPS-JS 16, a DSS devet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: