Muk i neverica u DS-u

U sedištu Demokratske stranke u Krunskoj ulici u Beogradu vlada, kako kaže reporterka B92 sa lica mesta, "muk i neverica".

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

21:59

Default images

Niko od stranačkih funkcionera za sada ne želi da daje izjave.

Najavljeno je obraćanje lidera DS Dragana Đilasa, procenjuje se nešto pre 23 sata, a ostali funkcioneri DS-a koji su prisutni u sedištu stranke nisu raspoloženi za razgovor sa novinarima.

Reporterka B92 Ljubica Gojgić koja je u sedištu štaba DS navodi da se atmosfera u Krunskoj može opisati u dve reči - "razočanje i neverica".

U sedištu stranke su i visoki funkcioneri Bojan Pajtić, Ružica Djindjić, Borko Stefanović, kao i Milica Delević, kao i mnogi drugi članovi.

Do sada se ispred DS-a novinarima obratila samo portparolka stranke Aleksandra Jerkov koja je najviše govorila o izbornim nepravilnostima koje su tokom čitavog izbornog dana prijavljivali stranački funkcioneri i aktivisti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: