Škole danas ne rade u Zrenjaninu

Zbog nepovoljnih meteoroloških uslova Štab za vanredne situacije Zrenjanina doneo je odluku da danas ne bude održana nastava u osnovnim i srednjim školama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2014.

00:25

Default images

Gradonačelnik Zrenjanina i komandant Štaba za vanredne situacije Ivan Bošnjak rekao je novinarima da je na sednici odlučeno da sutra ostane zatvorena i Predškolska ustanova Zrenjanin. Svim direktorima škola naloženo je da organizuju dežurstva i obaveštavaju Gradski štab o eventualnim problemima.

Inače, zbog nevremena u 89 škola u Banatu nije bilo nastave poslednja dva radna dana, kazao je načelnik školske uprave Zrenjanin Staniša Banjanin, i izrazio očekivanje da će se od utorka nastava odvijati po planu.

Kako je Banjanin rekao novinarima, zbog lošeg vremena nastave nije bilo u 69 srednjih i 20 osnovnih škola u Alibunaru, Zrenjaninu, Kanjiži, Kovinu i Pančevu.

"Sve škole na teritoriji grada Zrenjanina poštovale su odluku Štaba za vanredne situacije i nastava se nigde nije održavala u subotu i danas, a ne rade ni predškolske ustanove. Većih oštećenja na školama nije bilo, osim u slučajevima kada je vetar otvarao prozore i nanosio prljavštinu", rekao je Banjanin.

On je naveo da će sa školama biti postignut dogovor o tome kada i kako će biti nadoknađena dva propuštena radna dana.

Štab za vanredne situacije u Zrenjaninu odlučio je danas da se ukine vanredna situacija, pa će od sutra početi redovno da se održava nastava u školama u tom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: