Mandić neće u Đukanovićevu vladu

Predsednik Nove srpske demokratije (NOVA) Andrija Mandić odbacio je poziv crnogorskog premijera Mila Đukanovića da srpske stranke u Crnoj Gori uđu u vlast.

Izvor: B92

Sreda, 11.12.2013.

12:08

Default images

Đukanović je tokom jučerašnje posete Beogradu ponovio poziv predstavnicima srpskih partija u Crnoj Gori da uđu u vlast, navodeći da bi se time prevazišao jaz koji je nastao u godinama traženja odgovora na pitanje državnopravnog statusa.

Mandić je ocenio da je Đukanovićev poziv neprihvatljiv i ponižavajući.

"Đukanović opstaje na vlasti samo zahvaljujući činjenici da nema dovoljno kondicije kod pojedinih opozicionih stranaka, koje su odavno trebale da dovedu do smene režima u Crnoj Gori", kazao je lider NOVE listu "Dan".

Prema rečima Mandića, niko ozbiljan mnogobrojne koalicione partnere Đukanovića ne doživljava kao neki važan deo vlasti.

On smatra da ne postoji nijedan opozicioni političar u Crnoj Gori koji bi, kako je rekao, želio da bude novi Novak Kilibarda.

“Prema tome, poziv Đukanovića iz Beograda srpskim političarima u Crnoj Gori da uđu u njegovu vladu, što se tiče NOVE, neprihvatljiv je i ponižavajući”, naveo je Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: