HR: Eksplozija raznela sprat zgrade

Više karlovačkih službi mobilisano je na zbrinjavanju evakuisanih stanara 28 stanova zgrade u kojoj je jutros jaka eksplozija potpuno uništila jedan stan.

Izvor: B92

Petak, 25.10.2013.

10:48

Default images

Oštećeno je još osam stanova, a u pitanje je dovedena i statika čitave zgrade, kazao je zamenik gradonačelnika Dubravko Delić.

Tom prilikom je povređena jedna žena stara oko 80 godina koja nije životno ugrožena a u čijem je stanu, kako se za sada pretpostavlja, eksplodirala plinska boca.

U karlovačkoj četvrti Banija oko 7.30 u Vrazovoj ulici ođeknula je snažna eksplozija koja je u potpunosti uništila gotovo ceo poslednji sprat stambene zgrade. Oštećene su i okolne zgrade i automobili. Tom prilikom jedna osoba je povređena, a pretpostavlja se da je eksplodirala plinska boca, objavio je Jutarnji list.

Načelnik karlovačke kancelarije za zaštitu i spašavanje Martin Barić potvrdio je ranije da se eksplozija dogodila nešto pre 8 sati i da je u njoj povređena ženska osoba stara oko 80 godina, a da je zbog narušene statike objekta evakuisano osam uglavnom starijih osoba od kojih je jedna nepokretna.

Karlovački gradonačelnik Damir Jelić rekao je da povređena žena nije životno ugrožena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: