Četiri đaka izbodena u Novom Pazaru

Tri dečaka zadobila su teške, a jedan lake telesne povrede, nakon tuče koja se u utorak uveče dogodila u Novom Pazaru, kod Ekonomsko-trgovačke škole.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 01.10.2013.

21:44

Default images

Ovo je izjavio Tanjugu šef odeljenja za analitiku i informacije u novopazarskoj Policijskoj upravi Izet Jusufović.

Tuča je izbila oko 19.20 sati kada je, po nezvaničnim informacijama, jedan napadač nakon kraće svađe izvadio nož i ubo četiri učenika treće godine. U tuči je učestvovalo više lica.

Povređeni su prebačeni u novopazarski Zdravstveni centar, gde im je ukazana pomoć i životi im nisu u opasnosti.

Oni se nalaze u stabilnom stanju, rekao je Tanjugu dežurni hirurg Almir Bačevac.

Bačevac je naveo da su maloletnici prevezeni na hirurško odeljenje opšte bolnice u Novom Pazaru oko 19.20 zbog povreda zadobijenih sečivom.

"Radi se o maloletnom licu Ž.R. koje je imalo povrede u predelu leve pazušne jame i povrede u predelu stomaka, radilo se o teškim telesnim povredama opasnim po život. Pacijent je hitno operisan i njegovo zdravstveno stanje je dobro i stabilno", rekao je on.

Prema njegovim rečima, drugi povređeni S.Dž. imao je povrede u predelu prednjeg trbušnog zida i takođe je operisan i u stabilnom je stanju.

"Zatim maloletno lice M. Đ. kod koga se radi o povredama u predelu abdomena i u predelu podlaktice hitno je operisan i stanje je dobro, i na kraju je prevezeno lice P.A, 16. godina zbog povrede sečivom u predelu leve butine", naveo je Bačevac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: