KG: Privedeni sudski izvršitelji

Kriminalistička policija u Kragujevcu privela je danas sudske izvršitelje Osnovnog suda u tom gradu Đ. M i M.Z. zbog sumnje da su primali mito.

Izvor: B92

Petak, 06.09.2013.

15:10

Default images

Kako saznajemo u policiji, postoji osnovana sumnja da su izvršitelji od maja do septembra ove godine od Kragujevčanina M.N. u više navrata primili mito kako bi mu odložili izvršenje sudske odluke.

Oni su danas uhapšeni sa obeleženim novčanicama u ukupnom iznosu od 10.000 dinara, a u policiji kažu da će više detalja naknadno saopštiti.

Izvršiteljima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i nakon isteka zadržavanja biće privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

"Večernje novosti" su objavile da je Ministarstvo pravde počelo nadzor nad privatnim izvršiteljima, od kojih su se neki enormno obogatili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: