Utorak, 04.06.2013.

11:01

Majka prodaje bubreg zbog kredita

Pogoričanka Svetlana Jelić, samohrana majka dvoje dece, prodaje bubreg kako bi vratila 40.000 evra kredita banci, koji je podigao njen bivši muž.

Izvor: Tanjug

Default images

Ona se, kako je kazala, na ovaj očajnički potez odlučila, jer je od agencije koja naplaćuje dugove banke dobila obaveštenje da mora da se iseli iz svog stana u Ulici 8. marta u podgoričkom naselju Zabjelo.

"Nemam drugog izlaza sem da prodam bubreg i vratim dug. Nadam se da ću naći kupca, jer u ovom vremenu krize lakše je prodati deo tela, nego stan", rekla je ona.

Jelićeva je Dnevnim novinama kazala da je zvala direktora banke i tražila da joj, kao samohranoj majci dvoje dece, produže rok za vraćanje rata kredita, ali nije dobila pozitivan odgovor.

Kredit je podigao moj bivši muž u dogovoru sa mnom. On trenutno nije u mogućnosti da vraća rate, a banka želi da naplati dug prodajom imovine, odnosno stana u koji živim sa decom , navela je ona.

Jelić je kazala da se stan u kojem živi sa dvoje dece i dalje vodi na ime njenog bivšeg muža, jer nakon razvoda nije prevela polovinu nekretnine na svoje ime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: