Protest zbog dolaska Klintonove

Desničarske organizacije večeras su u centru Beograda organizovale miran protest zbog dolaska američke državne sekretarke Hilari Klinton u Srbiju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.10.2012.

19:14

Default images

Protestu, koji su na Trgu Republike organizavali Srpski narodni pokret "Naši" i Srpski sabor "Zavetnici", prisustvovalo je stotinak osoba sa zastavama tih pokreta, državnim zastavama i trasparentnom "Dalje kandže od Kosova, to je zemlja Srbinova".

Skup, sa koga su govornici poručili da Klintonova nije dobrodošla u Beograd zbog uloge SAD u "otimanju Kosova od Srbije", protekao je bez incidenata, a obezbeđivalo ga je tridesetak policajaca.

A Srpska radikalna stranka takođe je zbog ove posete najavila protestni skup za sutra, ispred Predsedništva Srbije.

Podsetimo, Hilari Klinton i Ketrin Ešton sutra popodne stižu u Beograd. U Beogradu će biti preduzete visoke mere bezbednosti, za šta će biti angažovano 4.000 policajaca. Očekuje se saobraćajni kolaps.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: