Troje stradalih u saobraćajkama

Dve osobe su poginule, a jedna je lakše povređena u sudaru automobila s traktorom u mestu Batuša kod Požarevca. U nesreći u Kragujevcu poginuo pešak.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2012.

14:34

Default images

Pešak je stradao kada je na njega naleteo šleper dok je prelazio ulicu van pešačkog prelaza.

U nesreći u mestu Batuša na traktor je naleteo automobil u kome su bile dve osobe koje su stradale, saopštava policija.

Dragan M. (38) traktorom je vukao dve prikolice natovarene žitom i kod Doma kulture u Batuši je zaustavio vozilo da bi skrenuo na sporedni put i u tom trenutku na njega je naleteo automobil marke "opel astra" koji se kretao u istom pravcu, a kojim je upravljao je Dragan M. (32) iz Kule.

Iz suprotnog pravca u istom momentu sletelo je s puta vozilo marke "golf" i udarilo pešaka Dragana K. koji se nalazio na desnoj ivici puta.

Poginio je vozač "opel astre" Dragan M. i suvozač Sladjan S. (30), obojica iz Kule. Lakše je povredjen pešak Dragan K. (47) iz Batuše, koji je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u požarevačku bolnicu.

Policija će nakon utvrđenih činjenica i dokaza podneti prijavu nadležnom tužilaštvu, kaže se u saopštenju.

Nesreća u Kragujevcu se dogodila oko 11 sati kada je muškarac starosti oko 75 godina prelazio ulicu van pešačkog prelaza i tom prilikom ga udario šleper kojim je upravljao Jovo S. (42) iz okoline Gornjeg Milanovca.

Pešak je povredama podlegao u Kliničkom centru, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da će Jovo S. u toku dana biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: