Rim: Doktor zlostavljao pacijenta

Skrivene kamere jedne medijske kuće iz Rima snimile su lekara iz Italije koji je seksualno zlostavljao pacijentkinju.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2012.

23:20

Default images

Doktor, čija uža specijalnost nije navedena, pacijentkinji je najpre skinuo pantalone, a zatim, dok je ona ležala na krevetu, počeo da joj dodiruje grudi. Tu se nije zaustavio, već je počeo da je ljubi i dodiruje intimne delove tela.

Sve vreme joj je šaputao, govoreći da ostane mirna i da tim putem "neće zatrudneti". Na snimku se jasno vidi da je reč o seksualnom uznemiravanju, zbog čega je protiv lekara pokrenuta istraga. Žena koja je bila na pregledu deo je televizijske ekipe koja je skrivenim kamerama snimala događaj.

Posle incidenta je u ordinaciju ušla ta televizijska ekipa i počela da ispituje doktora o seksualnom napadu. Perverzni doktor se prilično uzrujao i počeo da gura snimatelja i novinara iz ordinacije, a zatim i da ih udara. Tuča se iz ordinacije preselila na ulicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: