Beko i Đilas nikako da se sretnu

Sastanak između Dragana Đilasa i Milana Beka je otkazan jer se gradonačelnik prethodno sastao sa bivšim malim akcionarima koji su u sporu sa Lukom Beograd.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2011.

16:01

Default images

Bivši mali akcionari imali su samo jednu poruku gradonačelniku, a to je da bi želeli da Luka Beograd bude u vlasništvu grada.

Bivši akcionari, koji tvrde da su pri prodaji Luke prevareni i dobili manje novca od stvarne vrednosti akcija, predali su Đilasu završni račun Luke iz 2005. godine u kome se vidi da je na računu u trenutku prodaje bilo 42 miliona evra.

Razrešenje pitanja vlasništva nad zemljištem Luke Beograd ubrzano je u poslednjih mesec dana kada je Milan Beko na B92 javno predložio da proda Luku, a Dragan Đilas prihvatio da grad postane vlasnik za 40 miliona evra, koliko je Beko i platio za Luku, što taj biznismen nije prihvatio tražeći veću sumu.

Dok se Milan Beko čekao u Starom dvoru, na drugom kraju grada, vlasnik Luke Beograd razgovarao je s predstavnicima preostalih manjinskih akcionara. Teme razgovora za sada nisu poznate.

Više o tome pročitajte na našoj stranici Biz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: