Ponedeljak, 18.04.2011.

23:35

Vučić: Očekujemo drugačiji ton SPC

Predsednik SNS Tomislav Nikolić će se u 13 sati obratiti novinarima, najavio zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić, uputivši i kritike prema stavu SPC.

Izvor: B92, Beta

Default images

Vučić nije precizirao o čemu će Nikolić govoriti, ali je iskazao nezadovoljstvo stavovima SPC oko Nikolićevog štrajka.

Na pitanje kako se Nikolić oseća, Vučić je rekao da mu se čini da je smršao, ali da on "nije od onih koji se žale, kukaju i cmizdre".

"Pitao sam ga kada će da skine te cevčice i ta čuda sa sebe i da to svi očekujemo i nadamo se, ali onda smo prešli na drugi deo razgovora, pošto je samo okrenuo glavu", rekao je Vučić.

Zamoljen da prokomentariše stav Srpske pravoslavne crkve prema štrajku glađu i žeđu lidera SNS-a, Vučić je ukazao da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u svojoj izjavi stao na stranu Nikolića i podsetio da je vladika bački Irinej posetio predsednika naprednjaka.

"Mi očekujemo neke drugačije tonove iz SPC, pa ćemo videti kako će biti", kazao je Vučić.

Pojedine stranačke kolege ostale su da uz Tomislava Nikolića provedu noć, deo lekarskog konzilijuma je otišao, a i novinarske ekipe koje su ceo dan provele izveštavajući o zdravstvenom stanju lidera naprednjaka uveče su otišle iz hola beogradskog Kliničko-bolničkog centra.

Zdravstveno stanje lidera SNS Tomislava Nikolića je ozbiljno i zabrinjavajuće, a na momente on pokazuje i znake konfuzije, rekao je član konzilijuma Ljubomir Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

210 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: