Ministar o školama u Kraljevu

Neke od škola u Kraljevu počeće da rade sutra, najavio je ministar prosvete Žarko Obradović.

Izvor: B92

Utorak, 09.11.2010.

13:21

Default images

U školama u Kraljevu produžen je raspust zbog zemljotresa koji je prošle nedelje pogodio taj grad.

Obradović je rekao da broj škola koje će početi da rade neće biti veliki, ali da će to biti početak normalizacije života u školstvu, i da će se svakog narednog dana povećavati broj škola koje će moći da ponovo prime đake.

Ministar je rekao da još nema podatke o tome koliko je škola neupotrebljivo na području Kraljeva, jer procena štete još nije završena.

Ministarstvu prosvete je, prema njegovim rečima, potrebna procena šta sve treba popraviti, za koliko vremena se ti radovi mogu završiti i kako će se organizovati nastava.

Obradović je napomenuo da je, prema podacima kojima sada raspolaže, potrebno popraviti krov i unutrašnjost Gimnazije u Kraljevu, da su radovi neophodni u Ekonomsko-tehničkoj školi, Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" i Muzičkoj školi "Stevan Mokranjac".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: