Izboden na smrt u centru Kraljeva

Nepoznate osobe noćas su u centru Kraljeva na smrt izboli 40-godišnjeg Luku Vraneša.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2010.

11:38

Default images

U ranjim jutarnjim satima u Kraljevu se dogodilo svirepo ubistvo. Zbog velikog broja zadobijenih uboda i pored znakova života lekari Kraljevačke bolnice nisu uspeli da spasu život Luki Vranešu jer je samu na leđima imao 11 uboda.

Jutros u 3.50, u Ulici Olge Jovičić Rite, u užem centru Kraljeva, nekoliko nepoznatih lica napalo je 40-godišnjeg Luku Vraneša. Slučaj je prijavljen policiji i hitnoj službi koje su reagovale brzo.

Vraneš je preminuo u kraljevačkom Zdravstvenom centru, od posledica povreda oštrim predmetom zadobijenih u napadu.

Direktor bolnice “Studenica” dr Zvonimir Veselinović rekao je da dežurna ekipa pokušavala da primljenog pacijenta reanimira, no bez uspeha. Veliki broj ubodnih rana je bio ipak smrtonosnog karaktera.

“Noćas oko 4 časa, u naš Zdravstveni centar je dopremljen pacijent Luka Vraneš, sa vrlo teškim povredama izazvanim oštrim predmetima. Reanimacija povređenog je počela još u sanitetskom vozilu. Veliki broj teških povreda i uboda je bio naročito u predelu grudnog koša, tako da je nažalost, povređeni i pored svih pokušaja preminuo”, objasnio je Veselinović.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Kraljevu u prisustvu Višeg javnog tužioca i pripadnika policije.

Iz Policijske uprave su saopštili da su preduzete intenzivne mere na rasvetljenju ovog događaja i da se traga za počiniocima.

Zbog načina na koji je izvršeno ovo svirepo ubistvo i cilja pronalaženja počinioca, mediji nisu dobili više informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: