LE: Krivična prijava za policajce

Leskovačka policija suspendovala je s posla dvojicu inspektora zbog sumnje da su fizički zlostavljali bivši bračni par iz Vlasotinca, a ženu pokušali da siluju.

Izvor: B92

Petak, 19.03.2010.

14:22

Default images

U policijskom saopštenju se navodi da su inspektori Saša Ž. i Srbislav Lj. suspendovani do okončanja disciplinskog postupka, te da je protiv njih podnesena krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostava i mučenje. Policija je postupala po prijavi Brankice Ivković (24) iz Vlasotinca, kojoj se pridružio i njen bivši suprug Stevan Nešić.

"Srećna sam što je pravda na vidiku, ali i uplašena zbog mogućih posledica. Vlasotince je malo mesto, pa moje komšije i prijatelji osuđuju mene što sam slučaj obelodanila, umesto da bude obrnuto“, kaže Ivkovićeva.

Incident se dogodio pre nekoliko dana na periferiji Vlasotinca pod okriljem noći.

Prema navodima Brankice Ivković, ona i njen bivši suprug, koji je potvrdio Beti da je uživalac droga, na prevaru su odvedeni na skrovito mesto, gde je jedan inspektor tukao Nešića, a drugi šamarao ženu, "ljubio je i stiskao" i terao je da skine odeću sa sebe, uz pretnju pištoljem.

Do silovanja nije došlo, a slučaj je prijavljen policiji na nagovor Brankičinih roditelja koji su primetili njenu unezverenost i otiske na licu od šamaranja. Protiv policijskih službenika pokrenut je disciplinski postupak zbog teže povrede radne dužnosti i oni su udaljeni s posla do okončanja disciplinskog postupka, dodaje Policijska uprava u Leskovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: