Izabrani "Koka-kolini" talenti

Izabrana je nova, četvrta po redu, generacija “Koka-kolinih” talenata. Studenti dobijaju novčane nagrade i priliku da se usavršavaju u kompaniji “Koka-kola”.

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2010.

15:54

Default images

Sedam najboljih studenata iz Beograda, Novog Sada i Niša imaće priliku da tokom naredne dve godine rade na projektima i obučavaju se za liderske pozicije u ovoj kompaniji. Uz to, očekuje ih i novčana nagrada od dve hiljade evra, po akademskoj godini.

Generalni direktor kompanije “Koka-kola Helenik Srbija” Sotiris Janopulos poželeo je dobrodošlicu novoizabranim studentima i naglasio da je jedan od prioriteta ove kompanije ulaganje u talentovane i perspektivne mlade ljude.

“Program smo namenili studentima koji poseduju neophodne kompetencije da izrastu u poslovne lidere, ambicioznim studentima koji će imati priliku da se za vreme studiranja susretnu sa realnim poslovnim okruženjem”, rekao je on.

“Želimo da pružimo stručnu i finansijsku pomoć i na taj način dugoročno investiramo u znanje i profesionalni razvoj, a preko njih i u budućnost lokalne zajednice”, poručio je Janopulos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: