Ukrali oko dva i po miliona dinara

Beogradska policija uhapsila maloletnog J.M. i Milutina Markulića zbog sumnje da su iz objekata JP "PTT Srbija" u pet krađa ukrali oko dva i po miliona dinara.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2010.

17:33

Default images

Osumnjičeni maloletnik je izvršio pet krađa, tri samostalno, a dve u saizvršilaštvu sa Markulićem, od novembra prošle do februara ove godine, navodi se u saopštenju. Maloletnik i Markulić, obojica iz Obrenovca, su noću koristeći masku "fantomku" i zidarske rukavice, dolazili do objekata "PTT Srbije" u Skeli i Grabovcu na teritoriji Obrenovca.

Upotrebom podesnih alata obijali su ulazna vrata i prozore, a po ulasku u objekat brusilicom su sekli metalne kase iz kojih su uzimali novac, navodi se u saopštenju.

Nakon saslušanja maloletnik je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu koji mu je odredio pritvor od 30 dana, dok je protiv Markulića podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: