Profesor u pritvoru zbog obljube

Protiv profesora tehničke škole u Surdulici podneta je krivična prijava zbog sumnje da je nad učenicom izvršio krivično delo obljube zloupotrebom položaja.

Izvor: B92, Beta

Petak, 25.09.2009.

01:46

Default images

Okrivljenom profesoru istražni sudija Opštinskog suda u Surdulici po ponovljenom zahtevu tužioca, odredio je sinoć pritvor od 30 dana. Kako Beta saznaje, pritvor je profesoru određen zbog novih okolnosti koje je tužilštvo predočilo istražnom sudiji, iako je po prethodnoj odluci istražnog sudije Opštinskog suda u Srudrulici on bio pušten da se brani sa slobode.

Građane Surdulice zabrinula je informacija da je profesor Tehničke škole obljubio šesnaestogodišnju učenicu, ali u malim mestima o ovakvim stvarima se nerado govori.

Nezvanično saznajemo da je slučaj prijavila majka devojčice koja je primetila neuobičajeno ponašanje svoje kćerke. Nezvanično takođe saznajemo da je devojčica iz jednog surduličkog sela i da je, od kada je krenula u srednju školu, živela u iznajmljenom stanu u gradu. Stručnjaci centra za socijalni rad od utorka svakodnevno razgovaraju sa devojčicom .

Učenici Tehničke škole kažu da ničeg sumnjivog nije bilo u ponašanju njihovog profesora.

Profesor je u četvrtak bio na svom radnom mestu, a učenica je od direktora škole zatražila dozvolu da odsustvuje narednih nekoliko dana.

Istraga o ovom slučaju biće završena u narednih nekoliko dana, nakon čega će okružno javno tužilaštvo preduzeti dalje korake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: