Gojkovićeva o izgradnji elektrane

Maja Gojković kaže da je bilo investitora zainteresovanih za izgradnju termoelektrane u Novom Sadu, ali da ne zna da su u tom poslu posredovali Nikolić i Vučić.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.07.2009.

16:34

Default images

Bivša gradonačelnica Novog Sada kaže da je 2007. postojala inicijativa nekoliko inostranih kompanija da na privatnom zemljištu izgrade termoelektranu. Potencijalne investitore je, kaže, videla samo jednom i to kada su u prisustvu ruskog ambasadora kompanije potpisivale međusobni ugovor.

Gojkovićeva kaže da nije znala da su njene bivše stranačke kolege Aleksadar Vučić i Tomislav Nikolić posredovali u tom poslu.

“Niko iz moje bivše stranke me nije informisao da će bilo ko iz SRS-a, u bilo kom svojstvu odlaziti u inostranstvo, a vidim da se sada spominje Francuska, Rusija, Švajcarska. Niko me nije obavestio da su odlazili na razgovore, niti me je bilo ko obavestio o rezultatima tih pregovora”, kaže ona.

Podsetimo, odgovarajući na tvrdnje da se sastao sa Milom Đukanovićem i Stankom Subotićem Canetom u Parizu, lider naprednjaka Tomislav Nikolić rekao je da je u tom gradu samo sreo Đukanovića, a da su se on i Aleksandar Vučić tada sastali sa ruskim investitorima u vezi sa izgradnjom gasne elektrane u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: