Žarko Laušević uhapšen u SAD

Glumac Žarko Laušević priveden je u SAD, zbog boravka u toj zemlji bez emigrantske vize, obavestili su Ministarstvo pravde Srbije nadležni organi iz SAD.

Izvor: B92

Petak, 03.07.2009.

15:35

Default images

Kako je navedeno u dopisu upućenom Ministarstvu pravde Srbije, emigracione vlasti SAD razmatraju mogućnost deportacije Lauševića iz SAD.

Za Lauševićem je raspisana 2002. godine međunarodna poternica na zahtev Trećeg opštinskog suda u Beogradu radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od 13 godina na koju je osuđen presudom Vrhovnog suda Crne Gore od 22.3.2001. godine zbog krivičnog dela ubistva.

Ministarstvo pravde saopštava da, ukoliko Laušević bude deportovan u Republiku Srbiju, on će biti lišen slobode na osnovu navedene naredbe Trećeg opštinskog suda u Beogradu i upućen na izvršenje izrečene kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: