Novi sadržaji u Erport sitiju

U Beogradu je, u okviru biznis centra Erport siti, svečano otvorena nova poslovna zgrada površine oko 13.000 kvadratnih metara.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2009.

01:07

Default images

Novi Beograd dobio je još jedan savremeni poslovni centar, ali i potencijalno novo središte svih dešavanja u tom delu grada. Zgrada 1700, kako su je nazvali, sagrađena je za rekordnih deset meseci.

“Ovo znači još jedan podsticaj, ovo su nova radna mesta, ovo su nove potencijalne investicije, a ono što je za nas kao opštinu i kao grad u gradu posebno bitno je što čitav ovaj prostor Erport siti ima perspektivu da postane novi centar Novog Beograda”, kaže predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković.

Na mestu gde se nekada nalazio napušteni aerodrom, pre sedam godina otpočelo se sa stvaranjem mini poslovnog grada. Od juna 2006. godine Erport siti je baza velikom broju inostranih i domaćih kompanija, ali ideja je da se život ovog parka proširi i na druge sadržaje.

“Na proleće i leto organizovaćemo mnoge aktivnosti u glavnom bulevaru Erport sitija. Organizovaćemo nastupe orkestara, mađioničara i ovo će biti veoma živo mesto. Nadam se da će to postati novo mesto za zabavu Beograđana”, kaže izvršni direktor Erport sitija Adir el Al.

Erport siti polako postaje prepoznatljiva tačka Novog Beograda i sigurno jedan od najdinamičnijih delova grada kroz koji dnevno prođe preko 4.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: