Svirepo ubistvo kod Arilja

Trinaestogodišnji Miroslav Bogdanović iz Trešnjevice, kod Arilja, ubijen je na svirep način, a za taj zločin osumnjičen je Milinko K., koga je policija uhapsila.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 26.05.2008.

16:03

Default images

Policija iz Užica uhapsila je Milenka K. (61) iz Ivanjice, koji je osumnjičen da je ubio maloletnog B.M. (13) iz sela Trešnjevice, opština Arilje. U saopštenju policije navodi se da je majka maloletnog B.M. prijavila policijskoj stanici u Arilju nestanak dečaka 24. maja i navela da se dečak prethodnog dana oko 18 časova udaljio biciklom u nepoznatom pravcu.

"Preduzetim merama utvrđeno je da je 23. maja oko 18 časova maloletnog B.M. pozvao Milenko K., inače prijatelj njegove majke, da se nađu u zaseoku Divljaka, selo Trešnjevica, u Arilju, pod izgovorom da mu je kupio skuter koji mu je ranije obećao", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, Milenko K. je maloletnog B.M. više puta vojničkim ašovom, "ranije pripremljenim za izvršenje krivičnog dela", udario u glavu i telo.

"Leš je zatim odvukao u obližnju šumu i prekrio ga suvim lišćem i granjem. Bicikl kojim se dečak dovezao stavio je u prtljažnik svog vozila i bacio u blizini puta Arilje-Ivanjica, napravivši prethodno deformaciju prednjeg točka kako bi prikrio izvršenje krivičnog dela", navodi se u saopštenju.

Nakon toga Milenko K. se sa meštanima sela uključio u potragu za dečakom, održavajući stalni kontakt s majkom.

Policija je juče, uz pomoć meštana sela Trešenjice, pronašla telo dečaka. Uviđaj su izvršili istražni sudija Okružnog suda u Užicu i zamenik okružnog javnog tužioca, a učestvovale su i kiriminalističke službe policije.

Motivi ubistva još nisu poznati.

Milenko M. priveden je istražnom sudiji Okružnog suda u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: