Subota, 14.04.2007.

18:55

Kolaps u gradskom tunelu u Beogradu

Od sinoć, kada je zatvoren beogradski tunel zbog redovnog održavanja, u saobraćaju je nastao totalni kolaps.

Izvor: B92

Default images

Kolone vozila nalaze se kuda god da krenete, tako da je praktično nemoguće doći do Novog Beograda, a ni do centa grada. Održavanje tunela je organizovano sada zato što se sledećeg vikenda održava Beogradski maraton.

Prolećno čišćenje, koje se inače radi dva puta godišnje, trajaće do ranih jutarnjih časova u ponedeljak, te vam preporučujemo da ukoliko ne morate, izbegavate sve ulice oko tunela.

"Tunel je zatvoren  zbog redovnog čišćenja, to moramo da radimo vikendom, ne možemo radnim danom. Inače sledeće nedelje je i Beogradski maraton, tako da će Beograd biti na svim televizijama pa je i to povod. Ja se građanim izvinjavam i molim ih za strpljenje", kaže gradski menadžer Bojan Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: