Sreda, 20.09.2006.

13:44

"Izlazimo iz vlade i parlamenta"

Vicepremijerka Ivana Dulić potvrdila da će G17 plus 1. oktobra istupiti iz organa vlasti, ako ne budu pokrenuti pregovori s EU.

Izvor: Beta

Default images

"Evropske integracije su za G17 važnije od opstanka vlade", rekla je Ivana Dulić-Marković. Danas je i predstavnik EU Oli Ren upozorio Srbiju, a pre svega premijera Koštunicu, da mora hitno poboljšati saradnju s Tribunalom i da više nema vremena. Ipak, poslanici G17 plus će, prema rečima Ivane Dulić, ući u skupštinsku salu da glasaju za novi ustav Srbije, ako bude demokratski usaglašen.

Glavni odbor G17 plus je odlučio da ta stranka istupi iz Vlade Srbije, a njeni poslanici napuste parlament, ukoliko do 1. oktobra ne budu nastavljeni pregovori o pridruživanju sa Evropskom unijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: