Utorak, 03.01.2006.

16:10

Karić osumnjičen za mito

Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo zahtev za sprovođenje istrage protiv Bogoljuba Karića.

Izvor: B92

Default images

Istraga će biti pokrenuta zbog sumnje u pokušaj davanja mita poslaniku Demokratske stranke Srbije u Skupštini Srbije Miki Vlaoviću, saznaje B92, a na osnovu iskaza koji je Vlaović dao policiji po pokretanju istrage o postojanju mita i korupcije u Skupštini.

Vlaović je tvrdio da mu je Karić nudio 200.000 evra u zamenu za poslanički mandat, odnosno prelazak iz DSS-a u Pokret snaga Srbije.

"Hajka na kritičara"

Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića smatra da je medijska hajka koju sprovodi premijer Srbije Vojislav Koštunica politička odmazda prema PSS-u i Bogoljubu Kariću u cilju diskreditacije glavnih političkih oponenata i kritičara stanja u Srbiji, za koje je odgovoran upravo Koštunica.

"Posle propalog pokušaja da Karić kao dokazan patriota bude prikazan kao izdajnik i finansijer OVK, ministri Koštuničine Vlade pokušavaju da nastave politički obračun sa svima koji žele promene i koji se ne mire s daljim upropašćavanjem Srbije i njenih građana", navodi PSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

11 h

Podeli: