Opet štrajk aviomehaničara Jata

Upravni odbor Jata počeo je vanrednu sednicu, zbog toga što su aviomehaničari počeli generalni štrajk.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.03.2005.

20:19

Default images

Aviomehaničari Jata stupili su u generalni štrajk oko 18 časova, a predsednik Sindikata aviomehaničara, Dragan Bogdanović, rekao je za B92 da to znači da nijedan avion ne može da poleti.

On kaže da aviomehaničarima i dalje nisu isplaćene tri zaostale zarade, uprkos obećanjima predstavnika vlasti uoči i posle uvodjenja prinudne uprave u Jat sredinom februara.

"Naš štrajk podrazumeva da ne radimo na avionima. Samim tim što mi te avione ne održavamo, oni nisu plovidbeni, odnosno ni jedan ne može da poleti. To je tako dok god nam se neko ne obrati i zaista pokuša da reši probleme. Do sada smo imali veliko razumevanje svih mogućih struktura u ovoj državi i nikoga ko će te probleme da reši", rekao je Bogdanović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: