Petak, 25.05.2012.

08:56

Država pomaže LGBT manifestaciju

Udruženja "Gej strej alijansa" i "Labris" dobila su iz budžeta oko dva miliona dinara za "Dane ponosa", koji će se održati poslednje nedelje juna u Beogradu.

Izvor: Večernje novosti

Default images

Beogradska LGBT udruženja "Gej strejt alijansa" i "Labris" dobila su iz budžeta oko dva miliona dinara za "Dane ponosa", koji će se održati poslednje nedelje juna u Beogradu. Reč je o posebnoj manifestaciji, koja nema nikakve veze sa oktobarskom "Paradom ponosa", pišu Novosti.

Kako se može videti na sajtu Uprave za ljudska i manjinska prava, na konkursu koji je Uprava raspisala za jun, a u okviru programa "Kalendar ljudskih i manjinskih prava za 2012", učestvovala su četiri udruženja: "Gej strejt alijansa", "Labris", Udruženje za celijakliju (sva tri iz Beograda) i "Antikrizni centar" iz Leskovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: