Srbija 28

15.06.2024.

17:01

Sjajna prilika u Beogradu: Prodaju se razrađeni biznisi za male pare

Nije nesvakidašnje da se posle nekoliko godina uspešnog poslovanja prodaju celokupni biznisi, sa sve invetarom, zaposlenima i opremom.

Izvor: Glas javnost/B10S

Sjajna prilika u Beogradu: Prodaju se razrađeni biznisi za male pare
Shutterstock/Inside Creative House

Podeli:

Početak svakog biznisa zahteva određene korake koji moraju da se ispune, prvenstveno od otvaranja firme, preko čitave logistike, nabavke opreme, do pronalaženja radnika, međutim, samo u jednom slučaju sve to može bezbrižno da se preskoči, piše Glas javnosti.

Listajući aktuelne oglase pronašli su veliki broj poslova koji se kompletno prodaju, a u pitanju su već razrađeni biznisi, koji se u celosti prenose na budućeg vlasnika.

S tim da su u pitanju poslovi koji se obavljaju poslednjih nekoliko godina, u svakom oglasu navedeno je da je namenjeno ozbiljnim kupcima. Interesantno je da u jednom od sledećih oglasa, vlasnik navodi i da je umesto novca, takođe moguća i zamena za automobil.

Frizerski salon

Na poznatom sajtu za kupovinu i prodaju, oglašena je prodaja frizerskog salona sa opremom spremnom za nastavak poslovanja i rada. Kako se navodi, salon se nalazi na odličnoj lokaciji, u Beogradu na Vračaru.

Vlasnik je naveo i da je fizerski salon otvoren pre pet godina. Kao i da je lokal od 45 kvadratnih metara u koji je smešten salon, pod zakupom u visini od 500 evra mesečno. Takođe, postoji i mogućnost ubacivanja mesta za manikir i šminkanje.

Pored svega toga, vlasnik je dodao i uz kupovinu posla dobila i profil na društvenim mrežama sa 3.000 pratilaca, kao i broj telefona – sve to za 15.000 evra.

Razrađeni kafić

Razrađeni kafić na Voždovcu, u naselju Stepa Stepanović, takođe je oglašen na prodaju. Vlasnik navodi da se prodaje samo posao, a da se lokal u kom se nalazi kafić iznjamljuje po ceni od 1.000 evra.

Kafić od 68 kvadrata,  ima baštu iz dva dela, najlepšu i najveću u celom naselju koje broji preko 13.000 ljudi, a dodaje se da je lokacija gde se nalazi ovaj ugostiteljski objekat prometno mesto u sklopu naselja.

Osim velikog lokala, i dve bašte, u sklopu kafića se nalazi veliki magacin, koji vrlo lako može da se prilagodi u kuhinju.

Objekat uspešno posluje već pet godina, a oglašena cena iznosi 14.500 evra, kako je vlasnik napisao, moguća je zamena za autobil.

Kako se navodi u oglasu, lokal posluje u vlasništvu oglašivača dve godine, uz njega dalazi i sajt/internet prodavnica pod istim imenom koja takođe uspešno posluje i bez plaćanja reklama.

Dodato je da je lokal povezan na poznatu platformu za dostavu, tako da ima prostora i za širenje na tom polju u koliko se uloži u marketing.

Lokal je opremljen policama, zamrzivačem i frižiderom, takođe se ostavlja i kompjuter, kasa, štampač i vaga koje su potrebni za rad.

U cenu je uključen i kompletan asortiman proizvoda, sve što se u tom trenutku nalazi u lokalu i prodaje se isključivo sa robom, iz razloga što lokal i ceo brend na koji su kupci navikli ne bi imao smisla bez tih proizvoda.

Budućem vlasniku sleduje i sva oprema za rad, kontakti dobavljača i roba sa kojom posao može da se krene bez dana odlaganja.

Podeli:

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

EU rešila: Vršićemo pritisak

Evropska unija će vršiti pritisak na druge zemlje na ovogodišnjem klimatskom samitu COP29 da ispune obećanje o prelasku sa fosilnih goriva na zelene alternative, stoji u nacrtu pregovaračke pozicije evropskog bloka.

8:46

13.7.2024.

1 d

Svet

Putin odobrio: Sledi povećanje

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se predviđa povećanje poreza na dobit preduzeća sa 20 na 25 odsto, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu za pravne informacije.

19:33

12.7.2024.

1 d

Podeli: