Četvrtak, 19.04.2007.

17:51

Inspekcija: Ilić ima sve dozvole

Uprava za urbanizam u Čačku tvrdi da Velimir Ilić ima sve dozvole potrebne za gradnju klinike u Kačulicama.

Izvor: Beta

Default images

Načelnik čačanske opštinske uprave za urbanizam Želimir Milivojević rekao je danas da je ta uprava izdala sve potrebne dozvole za izgradnju kardio-klinike u Kačulicama koju, na svom imanju, gradi ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić.

"Zakonska procedura je poštovana i Ilić je dobio sva potrebna odobrenja za izgradnju klinike", rekao je Milivojević na sednici Skupštine opštine Čačak. Milivojević nije precizirao kada su urbanističke dozvole izdate i odbio je da novinarima odgovori na to pitanje.

Načelnik inspekcijske službe Josip Šelović rekao je na istoj sednici da su inspektori posetili gradilište u Kačulicama kraj Čačka i utvrdili da su izdata sva potrebna akta i odobrenja za gradnju.

Današnju sednicu SO napustili su opozicioni odbornici Demokratske stranke, grupe građana Za Čačak, G17 plus i Socijalističke partije Srbije.

Oni su protestovali što ni danas, treći put za redom, nije obezbeđen TV prenos, koji je prethodnih godina redovno bio na opštinskoj TV Čačak, i ocenili da lokalna skupština nelegalno radi.

Opozicioni odbornici tvrdili su da je prekršen Poslovnik o radu jer je predsednik skupštine Vojislav Ilić iz Nove Srbije dva puta utvrđivao kvorum posle neuspelog glasanja za usvajanje dnevnog reda.

Današnjoj sednici je prisustvovala i odbornica DS-a Nataša Perišić, kojoj DS nije mogao da oduzme mandat, iako je isključena iz stranke, pošto je prisustvovala prošloj sednici, čime je obezbedila kvorum, iako su svi drugi odobornici DS-a tada napustili sednicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: