Četvrtak, 10.10.2013.

00:42

Blic: Mladić iz Čačka pretio Dačiću

Srpska policija intenzivno traga za mladićem koji je u utorak preko telefona 192 zapretio da će pobiti decu premijera Ivice Dačića, piše Blic.

Izvor: Blic

Default images

Kako je "Blic" saznao, njegov identitet je poznat, ali se on zasad još uspešno skriva.

Pretnja premijerovoj porodici je ozbiljno shvaćena i nadležne službe preduzimaju odgovarajuće bezbednosne mere.

Nasilnik koji je zapretio premijeru je identifikovan, piše ovaj list, ali se ispostavilo da je adresa na koju je prijavljen - lažna.

Kako saznaje ovaj list, radi se o mladiću od 26 godina. Postoje potvrde da je iz okoline Čačka, i da je sinoć boravio u Kragujevcu, a zna se i da je izmenio desetak SIM-kartica u svom mobilnom telefonu kako bi izbegao lociranje i zavarao GPS uređaje, piše Blic.

Premijer Dačić je izjavio u sredu da je obavešten o postojanju pretnji njegovoj porodici i deci i da je policija došla do imena čoveka koji je uputio pretnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

18 h

Podeli: