Utorak, 03.01.2006.

16:10

Karić osumnjičen za mito

Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo zahtev za sprovođenje istrage protiv Bogoljuba Karića.

Izvor: B92

Default images

Istraga će biti pokrenuta zbog sumnje u pokušaj davanja mita poslaniku Demokratske stranke Srbije u Skupštini Srbije Miki Vlaoviću, saznaje B92, a na osnovu iskaza koji je Vlaović dao policiji po pokretanju istrage o postojanju mita i korupcije u Skupštini.

Vlaović je tvrdio da mu je Karić nudio 200.000 evra u zamenu za poslanički mandat, odnosno prelazak iz DSS-a u Pokret snaga Srbije.

"Hajka na kritičara"

Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića smatra da je medijska hajka koju sprovodi premijer Srbije Vojislav Koštunica politička odmazda prema PSS-u i Bogoljubu Kariću u cilju diskreditacije glavnih političkih oponenata i kritičara stanja u Srbiji, za koje je odgovoran upravo Koštunica.

"Posle propalog pokušaja da Karić kao dokazan patriota bude prikazan kao izdajnik i finansijer OVK, ministri Koštuničine Vlade pokušavaju da nastave politički obračun sa svima koji žele promene i koji se ne mire s daljim upropašćavanjem Srbije i njenih građana", navodi PSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: