Sastaju se Jovanović i Đilas

Dragan Đilas i Čedomir Jovanović, početkom sledeće nedelje održaće prvi sastanak posvećen budućoj saradnji dve stranke, saznaje Danas.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.09.2013.

21:09

Default images

"Dogovor je postignut. Za početak naredne sedmice dogovoren je prvi zvanični susret čelnih ljudi DS i LDP, na kojem će se razgovarati o modelima partnerstva i redosledu koraka", rečeno je Danasu iz vrha LDP. Da je sastanak dogovoren, potvrđeno je i u DS.

U delegaciji demokrata biće predsednik Dragan Đilas, zamenik predsednika Bojan Pajtić i predsednik Političkog saveta Dragoljub Mićunović, a istovetan format imaće i delegacija liberala - predsednik Čedomir Jovanović, njegov zamenik Nenad Milić i predsednica Političkog saveta Nataša Mićić.

Kako u LDP ističu, napori da se uspostavi saradnja ove dve stranke i definiše efikasna i programski utemeljena alternativa vlasti Aleksandra Vučića i Ivice Dačića predstavljaju najvažniji događaj na opozicionoj sceni u poslednjih godinu dana. "Drago nam je da je početno nepoverenje postalo prošlost, kao i da smo odlučili da višegodišnje nesporazume stavimo na stranu", kažu u LDP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: