Mala izlaznost - Đilas nesiguran?

Istraživanje agencije Skan pokazuje da će lista okupljena oko SNS imati mogućnost da formira vlast u Beogradu ukoliko na izbore izađe manje od 60% birača.

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 03.05.2012.

11:52

Default images

Rezultati ove agencije u koje je agencija Tanjug imala uvid pokazuju da trka za gradonačelnika Beograda nije, kako to mnogi smatraju, najizvesnija.

Prema najnovijem istraživanju agencije Skan sprovedenom u Beogradu u prethodna dva dana, 46 odsto ispitanika se izjasnilo da će sigurno izaći na izbore, dok se čak 30 procenata birača jos uvek premišlja.

Mala izlaznost na izborima koji će se održati u nedelju 6. maja više pogoduje Srpskoj naprednoj stranci, nego Demokratskoj stranci i kada su u pitanju izbori za republički parlament, pokazuju podaci.

U slučaju veće izlaznosti, lista “Izbor za bolji zivot - Boris Tadic” bi na republičkim izborima dobila pet procenata glasova Beograđana više u odnosu na procente koje ima ako izlaznost ostane na sadasnjem nivou, rezultati su istrazivanja agencije Skan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: