Saintvicious potpisao za Team Liquid

Bivši trener Apex Gaming-a, a zatim i Dignitas-a, Brandon “Saintvicious” DiMarco, vraća se na profesionalnu League of Legends scenu kao novi strateški trener ekipe Team Liquid.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Nedelja, 15.01.2017.

09:09

Saintvicious potpisao za Team Liquid

Team Liquid je objavio na svojoj youtube stranici video u kome Saintvicous govori o svojim namerama i želji da se ostvari kao trener.

„Došao sam kao strateški trener dok je Dejvid (DLim) više kao mentor i podrška u životu, ali mislim da smo dobar tim i da ćemo dosta pomagati jedan drugom i učiti jedan od drugog,“ govorio je o njegovom odnosu sa sadašnjim trenerom Team Liquid-a. „Mislim da je veoma važno da, iako si straterški trener, stvoriš dobar odnos sa igračima, jer mi želimo da budemo najbolji“.

Pre nego što je postao trener, Saintvicious je prvobitno bio profesionalni Lol igrač, na pozicjij junglera. Bio je član TSM-a, a kasnije i CLG-a, pa i Team Curse, u kome mu je saigrač bio sadašnji suvlasnik Team Liquid-a, Steve “LiQuiD112“ Arhancet.

„Raditi sa Saintviciousom je odlično, odrastao sam uz League of Legends sa njim, igrali smo zajedno u beti i u prvoj sezoni. Imamo odličan radni odnos zbog čega sam mu postavio veoma dobre ciljeve i mislim da će on, sa svim ostalim sredstvima, uraditi odličan posao u novoj sezoni“ izjavio je LiQuiD112.

Inače, Saintvicious ima nameru da se fouksira na lične živote igrača, zbog čega kaže da on ne želi da oni budu „programirani“, već želi da oni sazru i budu uspešni ljudi i van igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: