Novo poglavlje za korejske tigrove

Kao što je već poznato, odmah nakon Svetskog prvenstva četiri od pet igrača iz prve postave Rox Tigersa odlučilo je da napusti organizaciju posle isteka ugovora

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Četvrtak, 22.12.2016.

21:38

Novo poglavlje za korejske tigrove
foto: RoX Tigers

Top lejner Kyung-ho “Smeb” Song, karijeru će nastaviti u ekipi KT Rolster, mid lejner Seo-haeng “Kuro” Lee je otišao u Afreeca Freecs, jungler Wang-ho “Peanut” Han je potpisao za SKT T1, a bot lane duo, AD Carry Jong-in “PraY“ Kim i support Beom-hyeon “GorillA“, su zajedno potpisali za ekipu Longzhu Gaming.

Juče je ekipa Rox Tigersa na svom Facebook profilu objavila post u kojem se zahvalila svojim fanovima koji su ih podržavali tokom ovih godina koliko postoji organizacija i poželela sve najbolje bivšim igračima u nastavku svojih karijera.

Međutim, već danas, Tigrovi su pokazali da okreću novi list i objavili sastav ekipe za sezonu 2017 koja će izgledati ovako:

Top: “Shy” Sang Myun Park, “Lindarang” Man Heung Heo
Jungle: “Seonghwan” Seong Hwan Yoon
Mid: “Mickey” Young Min Son
ADC: “Sangyoon” Sang Yoon Kwon
Support: “Key” Han Ki Kim

Ekipa Huya/GE/KOO/Rox Tigersa je od osnivanja 2014.godine uspela da zabeleži odlične rezultate u korejskoj ligi (LCK), gde je u 3 od 4 polusezone završavala na prvom mestu. Osvojili su KeSPA Cup, bili učesnici finala Svetskog prvenstva 2015 i polufinala ove godine gde su izgubili od ekipe SKT T1.

Podsetimo se nekih od najboljih poteza ekipe Rox Tigers sa ovogodišnjeg Svetskog prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: