Prva tura Boston Major otvorenih kvalifikacija

Odigrane su prve serije otvorenih kvalifikacija u sve četiri Dota2 regije.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Utorak, 25.10.2016.

10:54

Prva tura Boston Major otvorenih kvalifikacija
Foto: Valve

Prva runda otvorenih kvalfikacija za Boston Major je odigrana u sve četiri regije. Poznata su imena timova koji nastavljaju put ka Valveovom turniru u regionalnim kvalifikacijama.

U evropskoj regiji Fantastic 5, predvođeni Vladimirom “yol” Basovom, su u finalu pobedili Flipsid3 Tactics. Mesto u finalu Fantastc 5 je osigurao pobedom nad Team Empire dok je Flipsid3 Tactics pobedio F.R.I.E.N.D.S. koji predvodi Aleksandar “NoFear” Čuročkin.

U američkim otvorenim kvalifikacijama trijumfovao je evropski tim, Prodota Gaming, na čelu sa Jil “Garter” Ramadanijem. Oni su u finalu savladali Vegetable Esports sa 2-0. Vegetable Esports je tim sastavljen od komentatora i analitičara a čine ga Blitz, Merlini, Capitalist, CC&C i Fronz.
U kineskoj regiji najbolji je bio EHOME.X, koji je u finalu pobedio VG Potential sa 2-0. EHOME.X je u polufinalu savladao Newbee Young sa 2-0, dok je VG Potential bio bolji od EHOME.Keen sa 2-1.

U jugoistočnoj aziji WG.Unity je obezbedio mesto u regionalnim kvalifikacijama pobedom nad Fire Dragoon E-sports sa 2-0. Fire Dragoon E-sports su u finale došli pobedom nad Mineski-X, dok je svoje mesto u finalu WG.Unity obezbedio pobedom nad Acion Arena sa 2-0.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: