Dreamhack najavio 9 CS:GO turnira u sledećoj godini

Organizacija Dreamhack prva obeležila kalendar iduće godine sa 9 turnira.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Četvrtak, 20.10.2016.

13:49

Dreamhack najavio 9 CS:GO turnira u sledećoj godini
Foto: Dreamhack

U trci za datume održavanj turnira u 2017. godini, organizacija Dreamhack je najavila devet nezavisnih Counter Strike: Global Offensive turnira u sledećoj godini.

Svaki od najavljenih turnira će imati 8 pozvanih timova pored otvorenih kvalifikacija i imaće nagradni fond od 100.000 dolara. Ovi CS:GO turniri će se održati u 6 različitih zemalja.

Dreamhack turniri će 2017 godinu započeti u Lajpcigu u Nemačkoj a Dreamhack Winter u Švedskoj će zaokružiti ovih devet turnira.

“Sa konstantnim rastom i statusom najtraženijeg esport naslova na našim festivalima, za nas je prirodan potez da svi Dreamhack Open turniri sadrže CS:GO igru kao osnovu.” - izjavio je Mark Vinter, menadžer DreamHack Open. “Za nas je važno da DreamHack Open ostane otvoren, i da novi i mladi timovi imaju šansu da se kvalifikuju i takmiče. U isto vreme, nastavićemo da direktno pozivamo timove bazirano na njihovom učinku”.

Kompletnu listu DreamHack Open turnira u 2017. godini možete pogledati ovde.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: