Utorak, 30.01.2001.

16:55

USKORO TV PRETPLATA

Izvor: B92

Default images
Premijer Zoran Djindjic je u utorak najavio da ce se republicka vlada uskoro pozabaviti problemom Radio-televizije Srbije i istakao tri glavna aspekta na koje se mora obratiti paznja. "Prvi element su personalna resenja, rukovodstva i statusa zaposlenih, broja zaposlenih. Druga dimenzija se odnosi na finansije, pre svega finansije za tehnicku rekonstrukciju i proizvodnju programa i konacno, treca stvar se tice programa - Upravnog odbora i postavljanja RTS-a kao profesionalne kuce koja nece biti instrument ni vlade ni neke druge stranke. U DOS-u imamo konsenzus o tome da po kvalitetu i profesionalizmu RTS bude uzor novinarstva u Srbiji", kaze Djindjic, prenosi B92. Predsednik republicke vlade najavio je da ce na prvoj sednici skupstine biti ukinuto naplacivanje televizijske pretplate preko pretplate za struju. On je istakao da cemo ponovo morati da se privikavamo na kategoriju TV pretplate i najavio da ce zakonom biti predvidjena mogucnost da gradjani sami biraju za koju televiziju ce placati pretplatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

22 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: