Ponedeljak, 13.08.2001.

18:31

KOSTUNICA ODGOVORIO TUZILASTVU

Izvor: B92

Default images
Jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica odgovorio je u ponedeljak na zahtev okruznog tuzioca u Beogradu, poslavsi mu izjavu i sluzbenu belesku njegovih saradnika koji su u petak, 3. avgusta, razgovarali s bivsim funkcionerom Drzavne bezbednosti Momirom Gavrilovicem, saopsteno je iz Kostunicinog kabineta, prenosi Fonet. U saopstenju se istice da je zahtev okruznog tuzioca dostavljen u petak i da je na njega odgovoreno u "najkracem mogucem roku", odnosno u ponedeljak oko 11.00 casova. "Ostavljajuci po strani manjkavosti i nejasnoce sadrzane u zahtevu Tuzilastva, predsednik i njegovi saradnici spremni su da ucine sve sto je u njihovoj moci da pomognu pri rasvetljavanju zlocina", kaze se u tekstu i dodaje da je "tesko poverovati da se tajna Gavrilovicevog ubistva krije iskljucivo u sadrzini njegovog razgovora sa saradnicima predsednika SRJ".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: