Konačna odluka o Trepči: Vučić sa ministrima

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obavio je niz konsultacija uoči konačne odluke o postupanju države u slučaju Trepče i Sporazuma o telekomunikacijama

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 09.10.2016.

14:11

Konačna odluka o Trepči: Vučić sa ministrima
Foto: Tanjug

Kako je objavio Blic, sednicu vlade, planiranu za sutra, premijer je odložio za utorak, kako bi imao više vremena za konsultacije.

Vučić je održao niz konsultacija sa nadležnim ministrima i službama povodom problema nastalih u vezi sa Sporazumom o telekomunikacijama na Kosovu i Metohiji i otimanju kombinata Trepča.

Blic navodi, pozivajući se na nezvanične izvore, da je premijer na zasebnim sastanicima razgovarao sa ministrima policije Nebojšom Stefanovićem, odbrane Zoranom Đorđevićem, rada Aleksandrom Vulinom, kao i direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem.

Na sastanku kod Vučića bila je i ministarka državne uprave i loklane samouprave Ana Brnabić.

Ministar administracije i lokalne samouprave u kosovskoj vladi Ljubomir Marić izjavio je da je donošenje zakona o "Trepči" presedan ali da ona nastavlja da radi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka ima problem

Nemačka se suočava sa nedostatkom radne snage, posebno u visokokvalifikovanom sektoru, a prethodne godine u zemlji je bilo oko 570.000 nepopunjenih radnih pozicija, piše Dojče vele.

9:02

6.5.2024.

1 d

Podeli: