Srbija

Utorak, 31.01.2012.

16:05

Valjevo: Niče Merkator tržni centar

U Valjevu je počela izgradnja tržnog centra slovenačke kompanije Merkator, vrednog više dva miliona evra, u kome će posao dobiti 65 radnika.

Izvor: Beta

Default images

Objekat od oko 3.500 kvadratnih metara treba da bude gotov u maju.

Direktor investicija Merkatora za jugoistočnu Evropu Miroslav Vuković rekao je da je ta kompanija imala veliku podršku lokalne samouprave, koja joj je omogućila da u kratkom roku dobije potrebne dozvole za početak izgradnje.

Radove na izgradnji tržnog centra Merkator ozvaničio je valjevski gradonačelnik Zoran Jakovljević i poručio kako je bilo "krajnje vreme" da Valjevo dobije prvi hipermarket.

Građani će, kako je danas rečeno, na lokaciji u širem centru Valjeva, kod nekadašnjeg Remonta, imati i parking sa 70 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

12 h

Podeli: