Šeik stiže u Srbiju

Princ prestolonaslednik Ujedinjenih Aparpskih Emiratana šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan dolazi u sredu u zvaničnu posetu Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 08.01.2013.

17:25

Default images

On će sa najvišim državnim zvaničnicima razgovarati o unapređenju ekonomskih odnosa.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanom dočeku šeika na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", najavljeno je iz njegovog kabineta.

Predsednik Tomislav Nikolić sastaće se s prestolonaslednikom Ujedinjenih Aparpskih Emiratana u 15 sati u Predsedništvu, gde će razgovarati o investiranju te države u Srbiju i razvoju odbrambenih tehnologija.

Tom sastanku će prisustvovati, osim Vučića, i premijer Ivica Dačić, potpredsednici Vlade Jovan Krkobabić i Rasim Ljajić, kao i ministar finansija Mlađan Dinkić, najavljeno je iz Predsedništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: