"MMF traži ljude iz NBS za svoje timove"

Radujem se poseti Međunarodnog monetarnog fonda, posebno zato što su timu Fonda pridruženi novi članovi sa bekgraundom iz Evropske centralne banke.

Izvor: B92

Petak, 19.05.2017.

15:42

Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

"Nikada do sada nismo imali tako kvalitetnu tehničku misiju, poput one koja je upravo završena, a tiče se dinarizacije...Već dogovaramo sledeću misiju", rekla je guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković na konferenciji za novinare, dodajući da su prilikom poslednje misije Fonda promovisani i članovi tima NBS.

"Bila sam zamoljena da razmislim da neki predstavnici NBS budu priključeni timovima MMF-a koji će voditi tehničke misije u nekim drugim zemljama", rekla je ona.

Guvernerka je dodala da misija MMF-a treba da dođe u Srbiju oko 20. juna i da NBS ne očekuje nikakva iznenađenja u pogledu njihovih ocena rezultata sprovedenih reformi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: