Lambo limuzina sa 4 vrata? Zašto da ne, jednog dana

Prvi čovek Lamborghinija, Stefano Domenikali, voljan je da razmotri proizvodnju sedan modela, ali tek nakon što SUV Urus stigne na tržište i udvostruči prodaju ove italijanske marke, prenosi Car Advice.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

13:45

Lambo limuzina sa 4 vrata? Zašto da ne, jednog dana
Lamborghini Estoque Concept iz 2008.

Lamborghini očekuje da će Urus, kada se pojavi u prodajnim salonima, postati hit i da će zahvaljujući ovom modelu kompanija povećati godišnju prodaju za 100%. Ako se zacrtani planovi o prodaji Urusa ostvare, nakon toga bi mogla da bude doneta pozitivna odluka o proizvodnji limuzine sa značkom bika.
Lamborghini Estoque Concept iz 2008.
Ništa još nije izvesno, ali Domenikali navodi da je "važno biti otvoren za sve ideje, kako bi se u pravom trenutku donela ispravna odluka".

Lamborghini je još 2008. na auto-salonu u Parizu predstavio koncept Estoque sa 4 vrata. Automobil je imao prepoznatljiv dizajn, karakterističan za ovog proizvođača, dok je za pogon bio zadužen V10 motor.
Lamborghini Estoque Concept iz 2008.
Iako je kompanija ozbiljno razmatrala serijsku proizvodnju, od toga se u međuvremenu odustalo, a prednost je dobio SUV Urus, koji se očekuje na tržištu 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: