Bivša Top Gear trojka počela snimanje nove emisije

Fanovi Džeremija Klarksona i ekipe imaju razloga da se raduju. Nekadašnji voditelj automobilskog serijala Top Gear, objavio je fotografiju sa snimanja nove emisije koju radi za Amazon Prime. Modeli koji se na njoj vide obradovaće sve istinske zaljubljenike u super-sportske automobile.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

12:24

Default images
Foto: Twitter/Jeremy Clarkson

Klarkson, Hamond i Mej već uveliko snimaju novi automobilski serijal, a pravu poslasticu predstavlja pojavljivanje na stazi tri vrhunska sportska automobila današnjice - Ferrarijevog LaFerrarija, McLarena P1 i Porschea 918 Spyder.

Na fotografiji koju je na Twitteru objavio Džeremi Klarkson, vide se trojica voditelja ispred pomenutih egzotičnih vozila u društvu snimateljske ekipe. Iznuđeni odlazak Klarksona, Hamonda i Meja iz emisije Top Gear u proleće 2015. sprečio nas je da ranije vidimo nadmetanje ova tri modela na stazi, ali će to sada očigledno biti ispravljeno.

Ostaje dilema da li ćemo saznati koji od ova tri automobila je najbrži na stazi i ko će za volanom zameniti legendarnog Stiga, koji po svemu sudeći zbog autorskih prava ostaje u emisiji Top Gear gde će praviti društvo novom voditelju, Krisu Evansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: